Clădirea a fost ridicată la sfârșitul secolului al XIX-lea, în stil Secession cu elemente Art Nouveau. Actualmente, clădirea cu parter și trei etaje superioare găzduiește locuințe familiale, spații comerciale și parohia greco-catolică din Arad.
În decursul sec. al XIX-lea, modelul vienez s-a impus în majoritatea așezărilor aparținătoare Imperiului Austro-Ungar. Din anul 1831, Aradul a devenit „oraș liber regesc”, fapt ce a generat o mulțime de posibilități de dezvoltare economică și culturală. În perioada respectivă, Aradul și-a avut proprii meșteri și arhitecți, dar și proiectanți străini, care au ridicat clădiri în spiritul stilului 1900.
Clădirea a fost construită în stil Secession cu elemente Art Nouveau. Este bogat ornamentată cu simbolistica ornamentală tipică curentului (simbolul creşterii: bobocii), stucaturi exterioare şi interioare, placaje, pardoseli și feronerie specifică perioadei. Edificiul datează din secolul al XIX-lea însă a fost refaţadat în 1905.
Palatul a fost ridicat în anul 1897 în stil Jugendstil/Art-Nou. Actualmente, clădirea cu parter și trei etaje, găzduiește locuințe familiale, spații comerciale și parohia greco-catolică din Arad.
Clădirea situată pe strada Mihai Eminescu la nr. 6 datează din anul 1907, fiind construită în stil Secession. Astăzi, etajele superioare sunt ocupate de locuințe familiale.
Clădirea declarată monument istoric a fost ridicată în anul 1906, în stil eclectic. Actualmente clădirea cu parter și două etaje superioare, găzduiește locuințe familiale și un cabinet medical.