Această casă deosebită de pe strada Unirii a fost construită la începutul sec. al XX-lea, în stil Secession, tipic Aradului arhitectural din acea vreme. Edificiul cu demisol, parter și trei etaje superioare găzduiește locuințe familiale, iar la demisol, un spațiu comercial.
La sfârșitul sec. al XIX-lea, clasa mijlocie cu o forţă economică în creştere a adoptat cele mai noi curente arhitecturale din Europa Centrală. Arhitecţii familiarizați cu cadrele stilistice ale Secession-ului pe atunci dominant pe cuprinsul Imperiului Austro-Ungar au construit pentru familiile întreprinzătorilor locali arădeni o mulțime de clădiri devenite marcante pentru decorul urban din vremea aceea, dar și din zilele noastre.
Clădirea cu trei etaje superioare a fost realizată în stil Secession și are o valoare documentară şi arhitecturală pregnantă. Termenul de „secesiune”, o variantă germană a curentului „Art Nouveau”, apărut în Europa la sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului XX, s-a aplicat în cercurile artistice tuturor eforturilor de desprindere din vechile tipare, fiind căutate căi de combatere a uniformizării stilistice, specifice producției industriale.
Clădirea a gazduit băile publice Simay din Arad. Proprietarul acestei clădiri a fost Simay Isvan. Actualmente, în această clădire funcționează unul dintre cluburile selecte ale orașului.
Antrepozitul a fost construit între1890-1900 de familia de comercianţi Andrényi, originară din Şiria. Baronul Andrényi deţinea un magazin de produse feroase pe B-dul Revoluţiei.
Antrepozitul situat pe strada Unirii nr. 7, atrage atenția trecătorilor prin structura sa unică și impunătoare, fiind printre primele clădiri în stil Secession de pe teritoriul orașului Arad.