Clădirea declarată monument istoric a fost zidită în anul 1910, în stil Secession cu elemente Art-Nouveau. Actualmente, construcția cu demisol, parter și două etaje superioare cuprinde locuințe familiale.
În orașul Arad s-a recurs la modelul vienez, cum s-a întâmplat în majoritatea așezărilor din Imperiul Austro-Ungar. La sfârșitul secolului al XIX-lea, un mare bulevard care lega gara de centru a fost conceput printr-un ax major al circulațiilor carosabile și pietonale, acesta fiind doar una dintre schimbările majore care au avut loc în această perioadă.
Casa a fost concepută în stil Secession cu elemente Art-Nouveau, fiind prevăzută cu ornamente ceramice (butoni) deosebite, combinate cu plăci din faianţă şi feronerii specifice perioadei. Edificiul are o formă planimetrică în formă de “L”, corpul interior nefiind atât de expresiv ca faţada principală. Foarte interesantă este seria de 3 curţi interioare cu treceri pe sub pasarele şi coridoare închise.
Casa declarată monument istoric a fost ridicată în anul 1908, în stil Secession cu elemente Art-Nouveau. Este prevăzută cu parter și un etaj superior, care adăpostesc astăzi locuințe familiale.
Clădirea situată pe strada Mihai Eminescu la nr. 6 datează din anul 1907, fiind construită în stil Secession. Astăzi, etajele superioare sunt ocupate de locuințe familiale.
Clădirea a fost ridicată la sfârșitul secolului al XIX-lea, în stil Secession cu elemente Art Nouveau. Actualmente, clădirea cu parter și trei etaje superioare, găzduiește locuințe familiale.